Eladó lakás Budapest XIII. ker, Újlipótváros, 62 000 000 Ft

Leírás

Eladó a XIII. kerületben, a Váci úton egy 1. emeleti, nappali + 1 hálós, 64m²-es lakás.

A lakás közvetlen a Westend bevásárlóközponttal szemben található, a Váci útra néz, viszont 2 rétegű-, hangszigetelt ablakainak köszönhetően az utca zajából szinte semmi nem hallatszik be.
A nappali klímával felszerelt, a lakás fűtését gáz-konvektor-, a melegvizet villanybojler biztosítja. A lakás 3 éve felújításon esett át, viszont az előző bérlő sajnos nem vigyázott rá, ezért tisztasági festést és kisebb javításokat igényel.

A közös költség 11.200Ft, a közműveket pedig egyedi fogyasztás alapján fizetik.

Az ingatlan Budapest egyik legfrekventáltabb környékén helyezkedik el, ezáltal minden szükséges szolgáltatás és üzlet pár perc sétával elérhető.
A közvetlen közelben található a Westend bevásárlóközpont, ahol élelmiszerbolt, ruhaboltok, gyógyszertár stb. megtalálhatók, valamint 2 perc alatt eljuthatunk a 4-6 villamos, az M3 metró és több buszjárat megállóihoz is.
A környék a közeljövőben nagy változásokon fog keresztülmenni, tervben van a Nyugati pályaudvar felújítása, földalatti állomás kialakítása, a Nyugati téri felüljáró elbontása, új villamosvonal építése és az egész Nyugati tér felújítása, ezáltal a városnegyed összképe jelentősen megváltozik.

A képek a jelenlegi állapotot tükrözik.

További kérdésekkel, és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, a hét bármely napján!

Teljes körű ügyintézéssel várunk, a kedvező ügyvédi díjaktól - hozott ingatlan esetében is -, a díjmentes hitel és ingatlanpiaci tanácsadáson keresztül, az energetikai tanúsítványok beszerzéséig, mindenben állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!

OC - 20 ÉVE AZ ÉLETÜNK RÉSZE
Ha érdekel a munkánk, és szeretnél a munkatársam lenni, hívj bizalommal!

Lakás részletei

Ár: 62 000 000 Ft
Méret: 64 négyzetméter
Azonosító: 10976337
Városrész: Újlipótváros
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota:
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló